perjantai 20. marraskuuta 2009

Messut, Tallinna ym kuulumisia

Heissan pitkästä aikaa. Viime päivinä/viikkoina on ollut aikamoista haipakkaa.
Aloitetaan ensimmäisestä otsikosta eli messuista.
Kävin 6.11. Elma-messuilla Messukeskuksessa ja löysin ihania leimasimia myyvät amerikkalais-rouvat. Olen onnistunut kadottamaan heidän yritystensä käyntikortit enkä itse muista heidän nimiään, joten kuvat puhukoot puolestaan.
Heillä oli kymmeniä ellei satoja leimasimia myynnissä ja näitä leimasimia oli käytetty esittelykorteissa, jotka olivat kertakaikkiaan mielettömän upeita.
Oli aivan mahdotonta osata ostaa sellaisia leimasimia, joita ehkä eniten tulisi käytettyä. Olisin halunnut ne kaikki!!!Olen leimannut paperille kuvat ostamistani ja yhden kortin olen ehtinyt koemielessä jo tehdäkin.
Kortissa oleva kirjoitusleima sekä molemmilla puolilla olevat kirjoitusleimat ovat mielestäni kauniita ja antavat mahdollisuuksia vaikka minkälaisiin kortteihin. Teksteistä en tietenkään mitään ymmärrä mutta kirjoitustyylit ovat kauniita.

Ostin heiltä myös kapean ja pitkulaisen akryyli"palikan", jolla saa tehtyä nuo mittanauha- ja pianonkosketinleimat.

Ostin myös verkkokauppa Ökömökön osastolta ihania Lumiukko-joulupapereita (muistattehan sen iki-ihanan "Lumiukko"-piirretyn, joka tulee tv:stä joka joulu)
sekä muita jouluaiheisia papereita.
Muutakin kaikenlaista pientä messuilta löytyi.

Seuraavana päivänä lähdimme kahden ystäväpariskunnan kanssa Tallinnaan Oopperaristeilylle.
Reissu oli aivan mahtava!
Meillä oli hulvattoman hauskaa, nämä ystävämme ovat ihania ihmisiä ja meillä kaikilla on samanlainen huumorintaju, joten matka oli kaikinpuolin onnistunut hääpäivämatka. Pekalla ja minulla tuli 33 vuotta täyteen tätä yhteistä taivalta.Viime viikonloppuna innostuimme tekemään "pienen" huonemuutoksen. Makuuhuone siirtyi toivomaamme paikkaan. Olemme nimittäin alusta asti haaveilleet, että joskus makkarissamme on kuvassa näkyvä kulmaikkuna.Entisestä makuuhuoneesta tehtiin vierashuone/ minun kauan kaipaamani oma työ- ja askarteluhuone.
On ihanaa kun saan rauhassa tehdä kortteja ym askartelua tarvitsematta korjata välillä tavaroita pois muiden tieltä.
Kuten kuvasta näkyy, olen jo ehtinyt huonetta käyttämäänkin :D
Sen verran on jo ehtinyt epäjärjestystä syntyä.

Ei kommentteja: