maanantai 9. elokuuta 2010

Intohimoinen Kortintekijä!

Olipa mukava tapahtuma tuo "Intohimona Askartelu"!
Se vanha "kattilatehdas" vai mikä lieneekään oli kyllä paikkana mitä mainioin tuollaista tapahtumaa varten. Valoisa ja avara. Sen kamalan helteenkin kesti siinä paikassa hyvin. Joku pienempi paikka olisi varmasti ollut vielä tukalampi, suorastaan sauna!
Oli tosi kiva tavata tuttuja (vaikka en kaikkia ensin tunnistanutkaan:)  Maissin kanssa juttelimme pitkät jutut korttien tekemisestä. Hänhän on huippu siinä lajissa!
Kortteja sain siellä tehdyksi kaksi, jotka tosin eivät ole mitenkään maininnan arvoisia. Skräppisivuja ehdin tekemään kolme. Jotenkin keskittymiskykyni ei ole parhaimmillaan näissä tapahtumissa missä on näitä näytteilleasettajia paikalla. Koko ajan tekee mieli mennä katselemaan ja hypistelemään kaikkia hienouksia kuten leimasimia, papereita, leikkureita, kukkia, tarroja jne jne jne. Ja tietysti kahvillakin ja syömässä piti käydä säännöllisin väliajoin. No kun kerta kahvila oli samassa paikassa HIH!

Tämän kortin tein äsken messuilta ostamistani materiaaleista. Tulppaanileimasimen ostin "Stampinback"n myyntipisteestä. Tulppaanit ovat lempikukkiani! Näitä oli ihana värittää akvarelliväreillä. Koristekukat ovat Purppurataivaan ja paperi muistaakseni Heinikasta.
Haluan luovuttaa tämän kortin näin blogin välityksellä Miralle ja koko muulle porukalle, jotka olivat saaneet tämän hienon tapahtuman aikaiseksi. Kiitos!

4 kommenttia:

Viipula kirjoitti...

Voi kuinka ihana herkkä kortti- todella kaunis!

Maaret kirjoitti...

Aivan huikea kortti:) Rakastan noita Pion Design papereita, ovat jotenkin eläväisiä ja samalla hyvin hempeitä, (voiko papereista nyt niin sanoa, hih)Leimakuva on erityisen kaunis ja minäkin tykkään tulppaaneista yli kaiken, keväisin ostan niitä isot niput ja täytän Aaltomaljakkoni niillä...

maiju kirjoitti...

Kaunis kortti. Kaikki niin kohdallaan ja värit upeat ;)

Amalia kirjoitti...

Kiitos kortista Merkku! Mielettömän kaunis!