torstai 28. lokakuuta 2010

Kukkia.....kukkia.....kukkia

Innostuinpa minäkin kokeilemaan kukkien tekoa erilaisilla leikkureilla. Varsinaisen inspiraation sain tästä jutusta. Kuvissa näkyvät käyttämäni leikkurit sekä valmiit tuotokset.

Tuossa videossa on käytetty pyöreäkuvioista leikkuria mutta kokeilin myös tuolla keskellä olevalla Daisy- leikkurilla tehdä noita suodatinpaperikukkia ja omasta mielestäni sillä onnistui kukan teko myös ihan hyvin.
Ylempi pikkukukka on tehty vasemmanpuoleisella vaaleanpunaisella leikkurilla ja alempi on tehty oikeanpuoleisen leikkurin ja SannaS:n tämän ohjeen yhdistelmällä.

Tässä vielä toinen kukkakuva
Tässä kortissa on sitten käytetty molempia kukkamalleja. 

4 kommenttia:

Apris kirjoitti...

Kauniita kukkia, pitääkin kokeilla nyt tuota suodatinpaperia itsekin, kun aina kahvia keittäessäni suodatinpussia askartelumielessä " tiirailen ". Ja nuo Daisy leikkurilla tehdyt kukat miellyttävät kaikkein eniten silmääni.

Jolanda kirjoitti...

vau! tosi ihanannäköisiä kukkia! itse kanssa kokeilin retroleikkurilla tehdä suodatinpaperista jo aijemmin kukkia mutta ei kunnolla leikannut, joten jätin leikin sikseen.. leikkantuiko nuo hyvin? olikohan vika mun leikkurissa...

SannaS kirjoitti...

voih miten ihania kukkia!!! ja tuplavoih miten kaunis kortti!! Upea tyylikäs kokonaisuus!! =)

Hilkka kirjoitti...

Vau mitä kukkasia olet saanut aikaan ja tosi upean kortinkin olet tehnyt:))
Itse en ole oikein jaksanut noihin kukkasiin syventyä...no tänään sentään jo vähän muokkailin---kyllähän niistä nätimmät tulee kun viitsii vaan vaivaa nähdä:)