lauantai 27. marraskuuta 2010

Messuja messuja

Kävin viime viikonloppuna perjantaina Tampereen kädentaitomessuilla. Oli hurja ruuhka jo silloin. Mikähän kaaos mahtoi lauantaina ja sunnuntaina olla!
Tapasin paljon tuttuja ja oli mukava rupatella heidän kanssaan. Ja jossain välissä sitä tuli osteltuakin taas kaikenlaista leimailu- ym muuta askartelutarviketta, lankoja ym ym.
Kuvia en muistanut niistä ottaa tietenkään ennenkuin jo kerkesin niitä käyttämään.

Eilen oli sitten Helsingin messukeskus vuorossa. Huomasi kyllä, että messujen välissä oli vain viikko. Näytteilleasettajia oli Kädentaito-puolella paljon vähemmän kuin vuosi sitten. Samoin kävijöitä. Tämä on tietysti oma mielikuvani, totuus voi olla toista.
Istuin skräppäämässä Amalian osastolla aamusta iltaan. Tai ehkä Maijulta kysyttäessä, ramppasin ympäri hallia ostoksilla, kahvilla jne jne :) :)
Lämpimät kiitokset Maijulle ja Heinille mukavasta päivästä. Istuimme Maijun kanssa vierekkäin Amalian osastolla ja hauskoja juttuja riitti! (tottakai meillä samana päivänä syntyneillä, vuosi on varmaan eri) Lisäksi Maijulta saa aina ystävällisiä neuvoja jos jokin leimailuun liittyvä askarruttaa. Samoin Heinillä riittää aina aikaa rupatella ja opastaa asiakaspalvelun ohessa.

Erikoissuuri kiitos kuuluu tietysti myös Miralle, joka uutterasti järjestää meille harrastajille kaikenlaista mukavaa puuhaa, auttaa ja kannustaa.
Oli mukava ja antoisa päivä! Kiitos!


Olen aina halunnut kokeilla näitä Rubber Stamp Tapestry- "puupalikka"-leimasimia ja Heinikasta sen pakkauksen nyt sitten ostin kun niitä tuli katseltua useampaan otteeseen eilisen aikana. Maijulta saatujen ohjeiden mukaan sitten tänään niitä kokeilin ja TYKKÄÄN ihan hurjasti. 

1 kommentti:

maiju kirjoitti...

Kiitos myös itsellesi seurasta (siis silloin kun istuit paikallasi).

Viikonloppu oli kiva, mutta onneksi ei nyt ihan heti ole seuraavia tapahtumia tiedossa ;)