tiistai 18. tammikuuta 2011

Valmis!

Vihdoinkin minialbumini on valmis! Olen tässä viime päivät potenut oikein pahaa iskiasta! Jopa niin pahaa, että kun oireet todella alkoivat, jouduin menemään ambulanssilla sairaalaan. No....nyt on tilanne vähän parempi, vaikka aamut ovat hirveitä kun yön nukkumisen jälkeen kun yritän nousta sängystä ylös, kivut saavat mut suorastaan huutamaan ja jalat eivät meinaa kantaa! Mutta vähitellen kipu helpottaa ja pääsen liikkeelle. Olen viimeistellyt minialbumia tässä potemisen lomassa. Siihen nähden olen ihan tyytyväinen lopputulokseen :)
Kannen tausta on ensiksi käsitelty Distress Ink:llä Vintage photo. Sitten pohjan koukerot on embossattu mustalla.. Ruskean "kyltin" teksti on leimattu ensin mustalla ja päälle on kirjoitettu kullanvärisellä tussilla. Sen jälkeen koko kyltin päälle on laitettu Glossy Accent:ia. Kello on Tim Holtz:n koristeita samoin kuin myös avain ja kiinnitysketju. Yläreunan liput on ensin käsitelty Distress Ink:n Vintage photolla ja sen jälkeen päällystetty kontaktimuovilla. Lipukkeiden (myös Timpan) tekstit on valittu minulle tärkeistä asioista.
Seuraava sivu on päällystetty mustalla tekstikartongilla. Tagitaskun tekstit ovat myös valmiita leimasintekstejä. Tagissa on pari kuvaa perheenjäsenistä viime joululta. Aniliininpunainen "nappi" on tyttäreni virkkaama ja löysi tästä oivan paikan. Kirjainkoristeet ovat myös Tim Holtz:n käsialaa.
Seuraavan sivun pitsikoriste on hyvän ystäväni lahjoittama.

Tämän sivun tagissa on kuva minusta ja miehestäni eräältä matkalta. Koukero on Tim Holtzn stanssilla tehty, kukka on omatekemä. Tuo valmis ME-teksti on leimasinsarjasta, joka on tarkoitettu lapsen syntymän jälkeen käytettäväksi ilmeisesti skräppisivun tekemiseen ja on englanninkielinen. Hauskasti sana sopii tässä yhteydessä suomenkielisenä kuvaamaan minua ja miestäni.
Samoin tämän sivun kukkaleimasimen keskustan "just me" -teksti :)
Seuraava aukeama näyttää tältä.
Tämän sivun tagitaskun leimakuvat ovat sattumalta lähes identtiset pohjakartongin kuvioiden kanssa. Metallinen kulmakoriste on muistaakseni myös Timpan käsialaa.
Seuraavan sivun ympyrän pohjana on Stanssilla leikattu pipari. Sen päällä on valmis kakkupaperi, jota on vanhennettu Distress ink:n Vintage photolla. Päällimmäisenä on kartonkiympyrä, johon on leimattu valmis tekstipohja.
Sitten on sivu koirastamme Ipusta (alias Iris). Kuva on viime kesältä kun Ippu kävi "kampaajalla". Huvittavan näköistä kun koira on ihan kuin laihtunut monta kiloa operaation jälkeen. Miksei meillä naisilla ole samaa vaikutusta? Hih.....
Pohjakartongin nimeä tai ostopaikkaa en muista. Perhoset ja kulmien kukkakoristeet ovat valmiista koristepaketista joka on ostettu joskus Tiimarista.

Tähän viimeisen sivun läppäkorttiin aion kirjoittaa 5 minulle tärkeää asiaa, jotka auttavat masennuksen tai muun kurjuuden karkoittamisessa.
Samasta syystä koko minialbumi on tehty!

5 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

mielettömän upea, ihana muisto -
pikaista paranemista,
täälläkin podetaan;-))m

Lumituulia kirjoitti...

Todella kaunis kokonaisuus, jossa paljon hienoja yksityiskohtia!

P.S. Paranemisia!

SannaS kirjoitti...

voi WAU!!!!! Huiman upea albumi!! Ihania yksityiskohtia!! =)
parempaa vointia!!

maiju kirjoitti...

Ensiksi pikaista paranemista selkäkipuihin. Yksi ikävimmistä vaivoista noi selkäkivut.

Sitten ihanaa nähdä, että joku toinenkin on tehnyt minialbumin. Mä olen odottanut, että näitä enemmmänkin alettaisiin tekemään, mutta vielä ei ole montaa näkynyt.

On niissä iso työ, mutta kyllä se lopulta palkitsee kun on valmis. Itse aloitin jo toista, mutta se on ihan vaiheessa ja luultavasti jatkan sitä vasta ensi joulun alla, kun se on sellainen joulualbumi.

Maaret kirjoitti...

Merkku....albumisi on ihan mielettömän hieno; Isotöinen, tähän käyttämäsi aika ei varmasti ole mennyt hukkaan, tykkään ja tykkään!!!!!