lauantai 11. kesäkuuta 2011

Cute Card Thursday # 168

Leimakuva on tehty uusimmalla  Sweet Pea Stamps -leimasinhankinnallani. Tilasin tämän ja pari muuta Purppurataivaasta. Nämä keijuleimasimet ovat minusta aivan ihania. Niiden värittäminen vaan on välillä aika haastavaa kun niissä on pieniä yksityiskohtia niin paljon, että hahmottaminen on vaikeaa. Eli mikä viiva kuuluu vaatteeseen ja mikä ihoon. Vasta kun väritys on tehty, kuvan näkee selvästi.Väritys on tehty jälleen akvarellivärikynillä ja blender-kynällä.

Oudosti tuo kortin sisäsivulla oleva tekstipohjan reuna näyttää ihan oranssilta, vaikka kyllä se on ihan tuota samaa vihreän sävyistä kuviopaperia mitä etureunassakin. Valaistus tekee tepposia.

This is my card to the Cute Card Thursday #168 -challenge

4 kommenttia:

Erja kirjoitti...

No jo on kaunis kortti! Tuo telinekortti jotenkin vielä korostaa keijun keveyttä!

Hilkka kirjoitti...

Oletpas tehnyt tosi hienon taittelukortin, piti oikein jämähtää tutkimaan:))
Ihanaa kun hiukka viileni vai ei se viel tääl huushollis tunnu kun mittari näyttää edelleen +25 vaikka kaikki luukut on auki, ulkona on sentään vaan +9. Eilen oli sentään +30 kun tulin mökilt ja yö meni ihan valvomiseks, no jos ens yönä sitten uni maistuis!

Minna kirjoitti...

MOi, tämä on siis aivan ihana! IHan mielettömän kauniisti olet väritttänyt ja tuo vihreä sävy in ihana:) Kiitos kun osallistuit Cute CArd Thursday haasteeseen.
Minna

Loreal Blondi kirjoitti...

Kaunis ja hauskasti taiteltu kortti. Varsinkin tuo höyhen on huippu!
Hienosti väritettu leimakuva ja koko kortti sävytetty upeasti.