maanantai 29. elokuuta 2011

"Intohimo ohi"

Oli mahtavan mukava tapahtuma tuo viikonlopun "Intohimona askartelu"!
Mukavia ja iloisia asiakkaita ja myyjiä.
Demoilin neulahuovutusta pitkin päivää ja alun hiljaisuuden jälkeen huovuttajia riitti pitkin kumpaakin päivää (la-su) Neulahuovutuksen saloihin kävi tutustumassa niin aikuisia kuin lapsiakin. Osalle neulahuovutus oli vieras laji ja osalle jo aiemmin tuttu. Oli kiva huomata kuinka huopakukan valmistuminen omin käsin teki kaikki iloiseksi ja se olikin paras palkinto ohjaajalle kun näki vilpitöntä onnistumisen ja tekemisen iloa!!!
Välillä täytyi tietysti pitää vähän taukojakin ja niiden aikana tuli kierreltyä ja tehtyä ostoksia, joskin hyvin hillitysti (kerrankin)!
Kierrätyskeskuksen "romulootaa" tuli pengottua useampaankin otteeseen ja metallisälää ostin kaulakorun kuva silmissä kiiluen. Saas nähdä minkälaisen tuotoksen saan aikaiseksi.
Ihan Kivan Kaupan Pörröltä ostin massahelmiä pari pussillista ja virkkasin ohuella langalla niistä kaulakorun jota monet kävivät ihailemassa ja jopa kuvaamassa ;)
Pörrön kanssa tulikin juteltua moneen otteeseen ja meistä taisi tulla oikein hyvät ystävätkin. (kiva!)
Päivät kuluivat nopeasti ja illlalla olin ihan poikki mutta hyvä mieli jäi päällimmäiseksi tunteeksi tapahtuman jälkeen.
 Ohessa muutamia kuvia.

Klikkaa hiirellä kuvan päältä niin näet ne suurempina.


Autiolta näyttää vielä tässä vaiheessa kun myyntipaikkoja laitetaan valmiiksi.


Purppurataivaan Mirva ja Korttigallerian Maiju valmistautumassa "päivän koitoksiin"3 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Oli tosi kiva nähdä! :) Ihania nuo huovuttajien kuvat!

Hilkka kirjoitti...

Kiitti terkuista, varmasti oli pari päivää tosi mukavaa:) Hieno kuva nuista kahdesta tytöstä...näyttää että he ainakin nauttivat:))
Mulle tulee kohta kortin hakijat, olen vielä ihan pyörryksissä kun heräsin jo 4.30 ja valvoin pari tuntia--sit uudelleen petiin:(

Jonna kirjoitti...

Ihanat kuvat huovuttajista :) kiva nähdä kuvia myös toisesta näkökulmasta!