lauantai 17. syyskuuta 2011

Merkkublogi = Herkkublogi?

Heipsan!
Terveiset Leimailutaivaasta!
Olipa mukava päivä Leimailutaivaassa! Paljon näkyi tuttuja, varmaan moni jäi huomaamattakin mutta oli mukavaa kun useampikin blogituttavuus näkyi livenä ja sai rupatella ihan kasvokkain eikä vaan blogin välityksellä. Esim Hilun kanssa on tultu jo hyviksi blogiystäviksi ja nyt ollaan sitten ihan oikeitakin ystäviä. Jos nyt tällainen ilmaisu sallitaan ;)
Suht pienellä budjetilla olin liikkeellä ja eipä kauaa kestänyt kun se oli jo käytetty. No, sain kaikkea mitä olin alunperin ajatellutkin sieltä hankkivani, ja ne mitä nyt ehkä jäi vielä niin sanotusti kaivelemaan, saa hankittua tilaamalla myöhemmin.

Otsikon selvennys lienee ehkä paikallaan.
Pari naishenkilöä tuli vastaan kahvilan puolella ja kysyi "ooksä se Herkku"? No en, olen Merkku. "Ai anteeksi. Pörrö Ihan kiva kaupan myyntipisteestä kehotti meitä etsimään Herkkublogin omistajaa kun piti kysyä noista helmistä, että miten ne on tehty".
Tarkoittivat sitä vihreän kirjavaa kaulakorua, joka on tehty virkkaamalla. (Postaus korusta blogissani aiemmin).
Pörrö kertoi myöhemmin, että mua kuulemma nimitetään ihan oikeasti Herkuksi....?......
En tiedä onko kyse vain kuulovirheestä vai olenko saanut moisen "lempinimen". Tosin Herkkublogi sopii kyllä paremmin vaikka kakkublogin kuin korttiblogin nimeksi ;)

Ostoksistani en laita tähän kuvaa kun en kumminkaan muista että mikä on mistäkin hankittu. Laitan sitten myöhemmin postauksen kortista, joka on tehty tämänpäiväisiä ostoksia käyttäen.

4 kommenttia:

Riikka Kovasin kirjoitti...

Oli kyllä kiva nähdä! :)

Pörrö kirjoitti...

Hiton noloa kyllä :) Nokialla vaikuttaa sellainen mies kuin Herkku Hernesniemi jonka tunnen, olen varmaan kuuluut sun nimen alunperin väärin.

Mutta ihana oot kaikki tyyni vaikka väärällä nimellä oonkin susta puhunut <3

Hilkka kirjoitti...

Oi Merkku, kiitos oli tosdi kiva nähdä....nyt tuossa herkuttelen vaan ostoksillani:))) Kun viel jäi rahaa niin kävinpä ruotsalaisilta ostamassa vielä muutaman leimasimen:)))Sitten kävimme vielä porukalla syömässä Flamingon Amarillossa---oli hyvää, tarpeen oli jo kunnon ruokakin!!!

maiju kirjoitti...

Ihan hyvä nimi on myös Herkku ;)