torstai 20. lokakuuta 2011

Tuikkulaatikkokurssilla oli niiiin hauskaa!

Voi että kuinka hauska kurssi oli eilen illalla Amaliassa. 8 kurssilaista + Mira + mä.
Toinen toistaan upeampia tuikkulaatikoita syntyi illan aikana. Juttu luisti ja nauru raikui kaiken kieli keskellä suuta aherruksen lomassa.
Ja myös mulle, ohjaajalle ilta oli antoisa siinäkin suhteessa, että uusia ideoita laatikon valmistukseen tuli kurssilaisilta pitkin iltaa. Kiitos niistä!
Ja ennenkaikkea Kiitos Teille kaikille kurssilaisille mukavasta illasta! Olette ihania!!!

Kuvia kurssilaisten upeista laatikoista ja koko illasta tulee varmaan pian Amalian askartelut-sivustolle. Mira kuvasi ahkerasti pitkin iltaa. Käykääpä kurkkaamassa klik klik.. Mahdollinen lisäkurssi järjestettäneen joulukuun alkupuolella. Siitäkin löytyy tietoa tulevaisuudessa Amalian sivuilta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaahan meillä oli :) Kiitos Sinulle Merkku!
T. mervi

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaunis itsellesi =)
Alkuvaikeuksien jälkeen kokonaisuus jo hahmottui vaikkei ihan valmista tullutkaan ;) Harjoitukset jatkuvat sitten kotona. Eilen piti kokeilla vielä kotona kynttilälaatikon rei´än stanssausta ja onnistuihan se kun taittoi ylimääräiset siivekkeet stanssit päälle. Tietty paperi pehmeni, mutta saahan sitä tukevoitettua ja kasassa loota pysyi kuitenkin. Monta muutakin ideaa tuli mieleen, näinköhän muistaa enää kun taas askartelee :D
-Sari-

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Merkku tuhannesti eilisestä. Oli hauskaa. Sen verran jäi meininki päälle ettei meinannu uni tulla. Ja vielä kun ukkonen jylläsi ihan talomme päällä. No sitten kellon soittoon mennessä se uni oli tullu ihan huomaamatta:)
T. Pia