maanantai 14. marraskuuta 2011

Ohi on!

Nimittäin viikonlopun kestäneet Elma-messut Helsingin Messukeskuksessa. Olin Amalian myyntipisteessä kaikkina kolmena päivänä (pe-su) koko aukioloajan. Nyt on takki ihan TYHJÄ!
Tehtävänäni oli demota asiakkaille korttien tekoa. Siis leimakuvien väritystä, paperien valintaa jne jne. Kovasti riitti kyselijöitä ja kiinnostuneita kaikkina kolmena päivänä. Lauantai oli tietysti kaikkein vilkkain päivä mutta tasaisesti kävi porukkaa muinakin päivinä. Miran kanssa pidimme Taito-lavalla pienen demonstraation yleisölle kaikkina kolmena päivänä joulukorttien teosta. Sunnuntaina lisäjännitystä toi tieto että Nelosen uutiset- kuvaa esityksemme. Vaikea itse kuvitella kuinka homma sujui mutta saa nähdä. Eilen ainakaan ei kummassakaan neloskanavan uutislähetyksessä näytetty kuvattua materiaalia. Ehkä tänään.


Tavattua ja juteltua tuli myös monien blogituttujen kanssa kuten esim SannaS, Maaret, Maissi, Minna vain muutamia mainitakseni. Kiitos Teille kaikille rakkaat ja ihanat ystävät mukavista juttutuokioista!!!
Kiitos myös erityisesti Amalian porukalle hauskasta seurasta kaikkina kolmena päivänä!

Tänään pitäisi jaksaa purkaa kaikki messuilla mukana olleet tavarat. Vein mukanani nimittäin aivan turhan paljon tavaroita kun en oikein tiennyt mitä kannattaisi ottaa.
Ja ostoksiakin tuli tottakai tehtyä, niitä ei yksinkertaisesti voi välttää! Kunhan selkä ja jalat ovat taas kunnossa ja tavarat purettu paikoilleen, jatkuu korttien teko.
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Oli ihan huippua olla mukana perjantaina! Kiitos leikkureiden ja stanssin lainasta! (Kenen stanssi se muuten on?)

Hilkka kirjoitti...

Toivottavasti olet jo toipunut viikonlopun urakasta:)))
Kiva kun laitoit kuviakin nähtäville:))