keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Magnoliaa pukkaa........

Hankin tämän kauan toivomani PerhosTildan täältä Askartelukirppikseltä. Oli oikea onnenpotku! Pakkohan sitä oli sitten heti päästä käyttämään.


On se vaan jännä ilmiö miten nämä tykkäämiset vaihtelee. Mulla on nyt ilmiselvästi (ootte varmaan huomanneet ;)) Magnoliat taas käytössä koko ajan. Välillä sitten jopa kyllästyn niihin ja vaihdan muuhun merkkiin jne. Todella pitkään aikaan en oo käyttänyt noita perhosleikkureitakaan mutta leimakuvan innoittamina kaivoin ne taas esille. Joskus kun katselee muiden blogeja ja kortteja, huomaa niissä käytetyn jotain leimasinta tai koristetta ja hätkähtää: "ai niin mullakin on tuollainen mutten oo käyttänyt sitä pitkään aikaan".
Osallistun tällä kortilla Truly Scrumptious #71 -haasteeseen.
This is my card to the Truly Scrumptious #71 -challenge.

6 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Kaunis, loppun asti hiottu kortti!

Hilkka kirjoitti...

Todella kaunis kortti:) Sama vika täällä noiden magnolioiden suhteen...kerran päätin ettei yhtään uutta enää...no toisin sitten taas kävi:(
Ai niin noita perhosia pitäs muistaa kans käyttää....hih!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan värikäs kortti näin taas harmaana päivänä. Miekin alan pikku hiljaa lämmetä näille Tilda-prinsessoille jos vaikka niille tulis kysyntääkin =)
-Sari-

SannaS kirjoitti...

voi miten ihastuttava hurmaava kortti!! kaunis!!! =)

Mandy kirjoitti...

What a fabulous card,lovely Tilda and I love the papers and colours...Thanks for joining in with us at Truly Scrumptious,hope to see you next time....
Mandy x

Marlies kirjoitti...

A gorgeous card! Lovely soft colours and a sweet image! Thanks for joining us at Truly Scrumptious, hugs, Marlies