maanantai 12. maaliskuuta 2012

Yllätyslöytö

Olemme muutaman päivän mökillä täällä Hankoniemessä. Ihanan keväinen ilma, aurinko paistaa ja on jo lämmintäkin.
Mulla on täällä mukana kortintekovälineet mutta tietysti jotain olennaista taas unohtui. Tällä kertaa blendersiveltimet (vai tussitko lienee). Tarkoitus oli värittää leimakuvat akvarellivärikynillä mutta laveeraus ei onnistu ilman niitä blendereitä. No, hätä keinot keksii, käytin pumpulitikkuja. Pieniin yksityiskohtiin ne tosin eivät tietenkään sovi.
Tänään kävin sitten Tammisaaressa ostamassa siveltimet ihan perinteistä vesiväritekniikkaa varten. Tiimarissa tietysti tuli käytyä ja tein todellisen YLLÄTYSLÖYDÖN: Siellä myytiin Pro Markereihin niitä Fineliner:eitä eli ohuita lisäkärkiä. 3 kpl pussi maksoi 2,45.
Tilasin joku aika sitten niitä jostain ulkomaisesta nettikaupasta omiin ProMarkereihini. Hintaa en muista, mutta ei ne kalliita olleet sielläkään mutta tottakai kannattaa mieluummin ostaa ne Tiimarista kun niitä on joka kulmassa.
Laitan kuvat korteista tänne blogiin kunhan päästään kotiin niitä kamerasta purkamaan.
Aurinkoisia päiviä teille muillekin!

2 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Suht hyvänhintaiset Nibit olet löytänyt. Itse tilaan kuitenkin Joanna Sheeniltä, toimitukset nopeat, ilmaiset postikulut ja hintaan kolmelle kappaleelle tulee alle 1,80 eur:)

Anitta kirjoitti...

Hieno löytö! Pitää alkaa kyseleen täältä Kouvolan Tiimarista niin ja Kuusankosken vaik luulen ettei Kuusaalla ole. 8)