tiistai 22. toukokuuta 2012

Skräppäysinto päällä!

Korttien teko takkuaa tätä nykyä aika lailla. Mulla on nimittäin hurja skräppäysvimma nykyään. Se on taas Riikan (Paperiliitin) syy <3 kun tekee toinen toistaan ihanampia skräppileiskoja ja laittaa kaikenlaisia linkkejä ihaniin skräppäyssivustoihin. Pakko oli minunkin kokeilla gessoa, värisuihkeita, maskeja ym.


Kävimme viikonloppuna Virossa Turin kukkamarkkinoilla ystäväpariskunnan kanssa. Sieltä tuli ostettua kaikenlaista, pääasiallisesti tietysti kasveja mutta kuten kuvasta näkyy, ostimme myös uudet tyynyt. Niissä on sisällä Tattarin kuorirouhetta joka on hygieenistä ja ilmavaa. Toivottavasti ovat lupausten mukaiset ja niskavaivaisellekin sopivat.Skräppikartonki oli alkujaan vitivalkoinen, jonka värjäsin erilaisilla itsetehdyillä värisuihkeilla. Päälle olen tehnyt gessolla erilaisia kuvioita maskien ja kuplamuovin ym avulla.. Alemman kuvan ympyräkuvio on tehty Tallinnan Kaubamajan pieneltä askarteluosastolta ostamallani maskilla. Valikoima oli todella suppea mutta löytyipä näin hauska maski.
Kun kastelin niin paljon kartonkia niillä värisuihkeilla, repäisin vahingossa kartongin kulman rikki, joten "se mitä et voi peittää, korosta sitä"- ohjetta noudattaen revin kartongin reunat kauttaaltaan ja liimasin kartongin sinisen kartongin päälle.
Mulla on vielä paljon opittavaa skräppäyksestä. Jotenkin tuo kolmiulotteisuuden hahmottaminen tuottaa mulle vaikeuksia, eli oon heti tunkemassa valokuvaa kiinni pohjakartonkiin vaikka sinne taustalle pitäisi saada erilaisia koristeita, kartonkipaloja ym ja valokuva laitetaan päällimmäiseksi. Samoin 3d-tarrojen käyttöä pitää vielä harjoitella. Mutta kivaa puuhaa tuo skräppäys on ei voi muuta sanoa!

5 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Iiiiihana maski, kaunis tausta ja mainio tuo pieni kamera! Kyllä ne kerrokset sieltä tulee - ennen kun huomaatkaan on ongelmia saada mahtumaan sivua albumiin :D

SannaS kirjoitti...

aivan mahtava sivu!! hienoja yksityiskohtia!! =)

maikko kirjoitti...

Ooh, olet ottanut varaslähdön, joten nyt minunkin pitää kyllä harjoitella lisää! Todella ihana tausta!

Anonyymi kirjoitti...

Ompa hieno sivu. Värit ja kaikki :)
T. Mervi

Marjut kirjoitti...

Aivan ihanan pohjan olet loihtinut sivuusi. Ja tuo revitty reuna käy upeasti tuohon työhösi.