torstai 27. joulukuuta 2012

Riikan luona skräppäämässä.

Riikka (Paperiliitin) piti taas "yksityiskurssin" skräppäyksen kerroksista. Toki tapaaminen ja seurustelu ym olivat vähintään yhtä suuressa roolissa mutta aina näissä teematapaamisissa oppii myös paljon uutta ja saa taas ideoita ja inspiraatiota.
Linda (Lintsi) oli myös suloisen pikkupoikansa kanssa mukana.
Teimme yhden skräppisivun saamillamme materiaaleilla ja olin jo aiemmin päättänyt tehdä sivun Iris-koirastamme, jonka menetimme pari kuukautta sitten.
Kiitos taas Riikka materiaaleista, ohjeista ja inspiraatiosta ja ennenkaikkea mukavasta seurasta!! Kiitos myös Lindalle, oli mukava tavata!


Riikka ja Linda katselevat vaakatasossa lentävää räntäsadetta, joka onneksi loppui pian.


Tämä ihana suklaanappisilmä on selvästi perinyt Linda-äidiltään kiinnostuksen paperiaskarteluun ;) Kuva on epätarkka kun hänellä oli vauhti päällä ja vain pikkuhetken malttoi olla lähes paikallaan.

Ja tässä tekemäni sivu Iriksestä. Teksti eli hienosti sanottuna "journaling" puuttuu vielä mutta sen ehtii tehdä kotonakin.

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Kiitos kun kävit ja kiitos kauniista sanoistasi! <3 Sivustasi tuli todella kaunis

Anitta kirjoitti...

wau mikä leiska. Taas katson tuonne takavasemmalle hyllyyn, omaa tekelettäni joka on niiiiin kesken.... Mutta jos nyt lähi aikoina jatkais. 8) Ihanat on kortit tuossa alla myös.
TOivotan samalla sinulle onnellita uutta vuotta ja hyviä uusia ideoita!!!