torstai 29. elokuuta 2013

Vanhaan kirjaan tehty Art Journal

Näin jonkun you tube- videon missä vanhasta kirjasta oli tehty Art Journal kirja. Kirjasta otetaan ensin n 1/4 tai 1/3 osa sivuista pois. Kirjaan jäävistä sivuista tehdään paksumpia liimaamalla 2-3 sivua yhteen. Parhaiten onnistui Decoupage- eli servettilakalla.


Aluksi kuitenkin ensin päällystin kirjan kannet skräppikartongilla ja kirjan rikkinäisen selkämyksen peitin valkoisella kangasteipillä. Vanhensin pinnat Distress Ink:llä. Tuli ihan siisti ja suorastaan aidon näköinen kansi.


Peitin aukeaman ensin Gessolla ohuelti. Sen jälkeen liimailin jämäpapereita ja kartongin paloja sinne tänne.
Sitten vesiväreillä värittelyä ja washiteipin suikaleita lisäilin ristiin rastiin.
Leimailin tiiliseinää ja kivilohkareita. Leikkasin värittämistäni papereista ympyröitä, vähän varjostuksia ja muutama tekstipalkki. Siinä se.
Jos ihmettelet noita tekstipalkkien sanoja, ne kuvaavat tuntemuksiani kun sain tietää että rajun kipukohtaúksen aiheuttivat sappikivet ei mitään sen vakavampaa. Ainahan sitä miettii että kunhan ei ole mitään hengenvaarallista.
Tää oli kivaa ja eikä ainakaan materiaalihankinnoiltaan kallista.

3 kommenttia:

Puuhis kirjoitti...

Tässä on kaunis värimaailma

Vilimarika kirjoitti...

Kaunis on!
ihan totta, kyllä sitä pahintakin pelkää. Toivoo toki parasta aina.

Heidi Nordman kirjoitti...

Voi mitä kaikkea ihanaa blogistasi löysinkään. Pitkästä aikaa ihan ajan kanssa blogi kierroksella ja joka paikka täynnänsä toinen toistansa ihanampia askarteluita. Ihanaa alkavaa syksyä sinulle.