sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Elma- messuilta hankittua

Käväisin eilen Helsingin Messukeskuksen Elma- messuilla. Sehän on varsin laaja kokonaisuus missä on maansiirtokoneista lemmikkipossuihin  ja koruihin ym saakka kaikkea mahdollista.
Yksi osa messuja on "Kädentaito"- osasto. Se oli melko suppea johtuen varmaan hiljattain olleista valtakunnan suurimmista eli Tampereen Kädentaito- messuista. Niihin satsataan kaikki mahdollinen ja niinpä nämä Hesan messut jäävät vähemmälle.
No, olihan siellä nyt kuitenkin ihan kivasti myyjiä. Aluksi pistäydyin Amalian osastolla missä olivat demoamassa "Puolan lahjat skräppäävälle maailmalle" eli SODAliciouksen Nulka ja Jaszmurka.
Valitettavasti en ehtinyt jäädä kokeilemaan heidän tuotteitaan paikan päälle mutta ostin toki kotiin papereita, vihkon ja koristeita. (Amalian blogissa kuvia messuilta).
Sitten suuntasin Heinikan myyntipisteeseen ja ostin mm aivan ihania jouluisia papereita.


Kuvassa näkyy luistinpaperi taustalla ja etualalla ovat luistimet, jotka on leikattu kauan himoamallani Sizzixin stanssilla. Sen ostin Sinellin myyntipisteestä.


Mietin kauan jaksanko lähteä messuille ollenkaan kun jalkani ovat tosi huonossa kunnossa mutta onneksi keräsin sisuni ja lähdin. Multahan jäivät tämän syksyn Tampereen ja Helsingin Wanhan sataman Kädentaitomessut kokonaan väliin.

Käväisin myös siellä Lemmikkimessuosastolla, jossa oli jos jonkinlaista haukkujaa, maukujaa ym lemmikkiä ja tietysti myös kaikenlaista tarviketta heitä varten. Ostin tuolle Taralle vähän herkkuja sieltä ja sen kunniaksi hän suostui poseeraamaan arvokkaasti (vähemmän arvokkaalla pissapaperialustalla)


Joulukorttityöpaja jatkuu ja onneksi tuota inspiraatiotakin tuntuu vieläkin löytyvän.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


5 kommenttia:

Taru Jehkonen kirjoitti...

Ihana tuo luistinstanssi. Sinä ehdit... minäkään en ole missään messuilla käynyt sitten Leimailutaivaan...

Maaret kirjoitti...

Ihastuttava kortti. Kaunis taustis ja mahtis tuo stanssi.

Minna kirjoitti...

Upea luistinkortti ja suloinen koiruli:)

Hilkka kirjoitti...

Oi, tää onkin tosi kaunis kortti, ihana tuo luistinstanssi :-))

Anski kirjoitti...

Upea kortti! Ja pentu suloinen tottakai <3