sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Leimailutaivas

Olipa ihana päivä eilen Leimailutaivaassa!
Kurjasta kelistä huolimatta päivästä tuli tosi mukava. Tapasin paljon tuttuja ja moni tuli moikkaamaan ja kyselemään mm Tara- koiramme kuulumisia :)
Oli kiva tavata myös ensimmäistä kertaa tuttuja, jotka on tavannut vain blogeissa mutta nyt sai nähdä heidät myös livenä.
Ajattelin lähtiessäni aamulla että eiköhän mukaan varaamani rahasumma riittäne kaikkiin ostoksiin reilusti. No, suurin osa budjetista oli käytetty jo puolessa välissä salia.


No, sain hankittua kuitenkin kaiken mitä alunperin olin suunnitellutkin, mutta ainahan sitä eteen tulee kuitenkin kaikenlaista ihanaa mitä ei ole osannut kaivatakaan ;)


Olen kuviopaperihullu eli ylimmässä kuvassa näkyy mm paksu nippu niitä.


Tällaiset messut on ihania mm siitä syystä että sieltä saa hankittua saman katon alta kaikkea mikä on päässyt loppumaan kuten minulta esim leimakuvissa käyttämäni Canson Illustration- paperi sekä Ez Mount- pehmike leimasinten taakse, Tacky Glue- liima jne jne.

Kiitos taas kerran Taavalle järjestämisestä, kauppiaille kaikkien ihanien aarteiden myymisestä sekä tietysti ihanille tutuille ja tuntemattomillekin kävijöille!!!
Syksyllä taas nähdään näissä merkeissä.

10 kommenttia:

Eeva Kylliäinen kirjoitti...

Niiin ihania tavaroita olet ostanut. En ole vielä päässyt itse Leimailutaivaaseen, mutta ensi kerralla on PAKKO päästä.

Karita Vainio kirjoitti...

Herkullisia ostoksia! Ihan piti joka kuva klikata isommaksi ja tarkkaan tutkia mitä Merkun tassuihin oli takertunut ;)
Oli tosi kiva nähdä ja vaihtaa kuulumisia sekä kiitos ruokaseurasta :) Ensi kuussa sitten Murikassa :)

Taina kirjoitti...

Terveiset täältä toiselta paperihullulta.Papereita tulee aina lisää ihanissa väreissä ja kuoseissa, siis pakko saada :)) Ihania ostoksia kerta kaikkiaan. Mukavaa sunnuntaita sinulle!!

Tiina kirjoitti...

Kyllä olet tehnyt ihania ostoksia.

Taru Jehkonen kirjoitti...

Ihania ostoksia! Mä kuolaan muiden shoppailuja, kun en itse päässyt!

bissecat kirjoitti...

Wau ihania ostoksia..kyllä oleukin tehnny löytöjö ja aattele mikä säästö postituskuluissa ja se että ne saa heti ja hypistelyn riemu..Voi kun joskus vielä pääsisin tuonne messuille siitä jo vuosia kun viimeeksi oon käynny..

sähköpää kirjoitti...

Kateellisena lueskelen täällä kun en päässyt mukaan..ihanan saaliin olet kerännyt messuilta itsellesi. Noillahan tekee taas vaikka mitä ihanaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania ostoksia ;). Kenen on alimmaisen kuvan keskellä oleva kukkastanssi ja mistä putiikista löysit?

Merkku kirjoitti...

Anonyymille tiedoksi että se stanssi on Askartelu Sinisiivestä ja nopsaan kun vilkaisin tarkemmin kuvaa niin siinä pakkauksessa lukee Olba Productions.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tiedosta ;)