keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

ATC- vaihdokkaat

Sunnuntaina olin Kaisankodissa Amalian Miran järjestämällä kurssilla jossa yhtenä aiheena oli ATC- kortit.
Opettajana ihana ja taitava Liesbeth Fidder.

Kurssin jälkeen Riitta Taari kysäisi minulta josko olisin halukas liittymään ATC- korttien vaihtorinkiin.
ATC- korttejahan ei saa myydä, ainoastaan vaihtaa!
Ensin kieltäydyin kun ajattelin että sitoudun sellaiseen mihin ei aina ehkä inspiraatio riitä. HÖPÖ HÖPÖ eihän se sitä tarkoita vaan omien resurssien ja halukkuuden mukaan voi olla mukana.

No, niinhän siinä kävi että heti ensimmäiseen vaihtoon mikä eteeni tuli, lähdin innolla mukaan.

Ostin jo aiemmalla kurssilla leimasetin, jossa on ihania ruusuja ja innostuin käyttämään paria leimasinta siitä setistä.
Kun olin leimannut ja värittänyt tuon ruusutaustan mietin että jotain lisää pitäisi kortteihin keksiä.
Tekstipalkit ei jotenkin mielestäni näihin sopineet....hhmmm.... ja sitten sen keksin, leimasin yhden ruusun ja toisesta setin leimasimesta nupun ja kiinnitin ne kohotarroilla korttiin.
Tykkään itse lopputuloksesta.


Nämä lähtevät Belgiaan ja jään innoissani odottamaan mitä ihanuuksia tulee paluupostissa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Merkku, kivaa että innostuit mukaan vaihtoon! Todella mielelläni lähetän ATC-korttisi Belgiaan, sillä olet leimaillut ne upeasti käyttäen leimailutekniikoita. Muillekin tiedoksi, että järjestämissäni vaihdoissa leimailu on se juttu (jokaisessa kortissa on oltava jotain leimailtua, mieluusti ihan koko kortti vain leimattu kuten Merkulla tässä esimerkillisesti!). Järjestän vaihtoja ulkomaille n. 3-4 kertaa vuodessa. Niistä saa tietää liittymällä sähköpostilistalleni (mustakatti(at)luukku.com). Jokaiseen vaihtoon ei ole suinkaan pakko osallistua ja listalta pääsee pois koska vain. Jos tunnet olevasi leimailija, rohkeasti mukaan vain! - Riitta aka Mustakatti

Aurinkokujalla kirjoitti...

Kerta kaikkiaan upeita ruusu kortteja.
Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
Hyvää tiistai päivää sulle.

Enny kirjoitti...

Dear Merkku, today I received one of your ATC's from the Finland/Belgium swap, it's so beautiful, thank you very much ! Greetings, Enny

Fairytale kirjoitti...

Nää on ihania. Mäkin innostuin nyt vasta ATC korteista. Oon tehny vasta 4, joten vaihtoa ei vielä voi tehdä, mut pikkuhiljaa alan keräilee niitä ja vaihtelee.