keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Koruja

Innostuin taas uudelleen tekemään koruja kutistemuovista. Ostin nimittäin Hobboks;sta kirjan, jossa on upeita kutistemuovista tehtyjä koruja, rasioita ym.
Kuvat eivät valitettavasti ole parhaita mahdollisia mutta toivottavasti niistä saa tolkkua.Kaulakorujen ja rannekorujen perhoset on tehty leimaamalla perhosen kuva Stazon-leimasinvärillä (pysyy parhaiten kutistemuovissa) joko läpikuultavalle kutistemuoville tai santapaperilla hiotulle kirkkaalle kutistemuoville ja värittämällä ne chalkkiväreillä.
Ylemmän rannekorun kutistemuovipalat on muotoiltu kuperiksi laittamalla ne heti kuumennuksen jälkeen puisen ison pallon päälle.
Kokeilin rannekorujen tekemistä ensimmäistä kertaa kirjan ohjeiden innostamana ja ilokseni palojen "kupertaminen"onnistui ihan hyvin kunhan tajusin painaa palaa palloa vasten taitetulla talouspaperipalalla enkä paljain sormin :)

Ylihuomenna lähdemme Pekan kanssa Riikaan. Olemme olleet vastaavalla reissulla aiemminkin n.10 vuotta sitten.
Mennään ensin laivalla Tallinnaan ja sieltä bussilla Riikaan, jossa meitä odottaa uusi ja kuvien perusteella varsin tyylikkään oloinen hotelli.
Olemme perillä 3 vrk ja palaamme maanantaina.
Riika on kyllä lempinimensä veroinen "Baltian Pariisi". Todella kaunis kaupunki ja vanha kaupunki varsinkin on upea. Vanhoja taloja on kauniisti restauroitu ja puistoja ym kaunista katsottavaa riittää.
Sääennuste peijakas vaan muuttui äkkiä aurinkoisesta pilviseksi ja sateiseksi. Toivotaan, että se ehtisi muuttua vielä takaisin aurinkoiseksi!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nämä kutistemuovi korut ovat kyllä ihania!!!
Tuo kukka rannekoru mitä kokeilinkin jäi erityisesti mieleen... :)
Piti tulla vielä sitä katsomaan tännekin.
Terkuin Sanna Sinellistä :)