sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Riikan Gesso-kurssilla

Paperiliittimen Riikka piti minulle ja Maikolle ihan ikioman Gesso-kurssin kotonaan eilen lauantaina. Oli tosi antoisa ja mielenkiintoinen kurssi. Uusia ideoita saimme niin paljon että päässä vaan humisee.


Tässä mun oma "sekametelisoppani". Tilasin Riikan kanssa Pyssloteketistä uusia Rangers:n Dylusions-värisuihkeita jotka ovat toooosi intensiivisiä ja vahvoja. Kuten kuvasta näkyy ne peittävät gessolla tehdyt maskialueetkin. No, tämä oli tällainen kokeilu. Ihanat suihkeet innostivat huiskimaan niitä vähän liikaakin joka paikkaan. Eli kuten taidemaalauspuolella sanotaan, pistin liiallisella värityksellä työni tukkoon.
Asia, joka mun pitää opetella on tyhjän tilan jättäminen. Joka kohtaa paperissa ei ole pakko värittää tai tunkea koristeita täyteen.
Kiitos Riikalle mahtavasta kurssista ja Maikolle mukavasta seurasta!

6 kommenttia:

sari kirjoitti...

Ihania kuvia ja todella upea sekamelska sivu!! Itte olen samanlainen...täytän mielelläni hieman liikaa...mutta minusta tämä sivu on upea juuri näin!! Oikein rattoisaa sunnuntaita!

Anonyymi kirjoitti...

Voi teitä, aivan ihana sivu :).
T. Mervi

maikko kirjoitti...

Kiitos itsellesi seurasta ja kyydistä!

Ja kuvassa mulla tietystikin on nuo ihan kamalannäköiset hanskat, vaikka suurimman osan ajasta ei ollut ja kädet oli sen näköiset. Ihme kyllä, nyt kaikki värit on kuitenkin lähteneet jo pois, vaikka en ole mitenkään erityisesti edes hinkannut.

Riikka kirjoitti...

Mahtava sivu ja mainiota, jos tykkäsit <3

Creomi kirjoitti...

Hienon sivun olet tehnyt kurssilla! Gessolla leikkiminen on vaan tosi kivaa. Kiva kuulla kokemuksia suihkeista.

Hilkka kirjoitti...

Hienohan tuo on, aika sottasta puuhaa vissiin kun siullakin on essu edes?!!!
Taidan siis unohtaa koko gesson, suihkeita tekis kyl mieli:))