sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

P*skarteluhaaste # 148

Pitkästä aikaa innostuin taas tekemään kortin. Olen askaroinut viime ajat minialbumin kimpussa. Se on nyt lähes valmis joten korttien tekoonkin taas löytyy aikaa. Tämä Magnolia-leimasin on vähän vanhempaa tuotantoa. Sen huomaa siitä että Tildalla on siivet selässään.


Leimakuvan olen värittänyt Distress-markereilla. Tykkään niistä hurjasti. Niillä on helppo värittää ja väri on myös helppo levittää ja tasoittaa kostealla siveltimellä. Käytän napakoita pieniä akvarellisiveltimiä. En tykkää vesisäiliösiveltimistä, ne pissivät eli niistä lurahtaa liikaa vettä. Tavallinen veteen kastettava sivellin on paremmin hallittavissa. Siis omasta mielestäni. Tää on vaan mun oma kokemukseni :)
Valkoiset kukkaköynnökset ovat Memory Box:n stansseilla tehtyjä. Oon hurahtanut noihin upeisiin stansseihin, viimeisin hankintani on ihana ohuen ohut kukkastanssi.

P*skarteluhaaste # 148

13 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Söpö kortti ja noi kukkaköynnökset ovat tosi upeita.

AN kirjoitti...

ihana Tilda--ja minulla ei noista vielä minkäänlaista kokemusta--ja Prismacoloritkin jäi mökille--mutta onhan vielä täällä tussit-Dovet--ja ja --mutta kyllä kiinnostaa nuokin-kovasti-olen kuullut niin paljon myönteistä palautetta--

Piia kirjoitti...

Ihanan raikas ja kesäinen kortti :) Mie en oikein lämmennyt noille distress kynille, mutta en oikein ole vesiliukoisten väritystekniikoiden fani muutenkaan...mutta sinun käsissä ne näyttävät toimivan tosi hyvin :)

TaijuS kirjoitti...

Aivan ihana, kesäisen kepeä kortti!

Iltahämärä kirjoitti...

Aivan ihana kortti, kauniisti väritetty kuva ja kukkaköynnös on todellakin upea, näyttää monikäyttöiseltä :)

SannaS kirjoitti...

ihastuttava kortti!! tosi kauniisti väritetty kuva!! =)

Hilkka kirjoitti...

Aijai kun onkin hienot nuo kukkaköynnökset...taisin just tilata tuon saman---sitä ootellessa.Täytys päästä kokeilemaan noita markereita ennen kuin niihin hurahtaa.Ja minäkin aina välillä tuskailen tuon vesisäiliäkynän kans/yleensä käytänkin sitä tavallisen sutin tapaan.
Ja arvaas kuka pääsee huomenna mukaan Porvooseen??

-maiju- kirjoitti...

Tosi nätti. Ihana on tuo kukkaköynnös. Väritys ihan huippu, oppispa itekin joskus.

Anonyymi kirjoitti...

Miten jaksoi näprätä kaikki noi timangit tuohon? Whauuu.

Niinu kirjoitti...

Kyllä on niin kaunis tuo kukkaköynnös! Ja taitava olet värittelemään, mun hyppysissä ei pysy kuin Promarkerit eikä nekään kauhean hyvin;) Hei, me nähdäänkin sitten elokuussa Hämeenlinnassa!

Anski kirjoitti...

Iiihana!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Voi miten suloinen!

Marika kirjoitti...

Nätti!