perjantai 20. heinäkuuta 2012

Siinä se nyt on!!!

Nimittäin ihka ensimmäinen ARTjournal- työni.
Jostain syystä hurahdin nyt tähän lajiin. Pekka toi mulle taiteilijatarvikeliikkeestä Derwentin luonnoskirjan, tai mikä tuo nyt virallisesti lieneekään. Pääasia että sivut ovat tavallista paksumpaa paperia jotta ne eivät rypisty eikä värit mene paperin läpi toiselle puolelle.Levitin ensin gessoa molemmille sivuille, sen jälkeen suihkaisin Rangers:n Dylusions- suihkeita päälle. Mutta gessohan hylkii vesipohjaisia aineita, joten kuivasin sivuja puhaltimella ja levitin päälle vihreää ja sinistä akryyliväriä. (Tiimarista ostetut edulliset tuubit) ja taas kuivasin puhaltimella.
Sitten leimasin erilaisia kuvioita ja tekstit mustalla Archival Ink:llä. Valkoisella geelikynällä korostin kuvioiden reunat samoin pienet paperitekstit on reunustettu valkoisella.
Ja "hiinä he" !

Tää on kivaa puuhaa. Ehkäpä korttien tekokin joskus taas saa mut innostumaan :)

Aurinkoista päivää kaikille ja Lämmin kiitos kaikille, jotka jaksatte pistäytyä täällä Merkkublogissa!

6 kommenttia:

Taru Jehkonen kirjoitti...

Wau, upea alku... mä en ole tuohon asti vielä päässyt, vaikka minulla kyllä on ajatuksia asiantiimoilta jo paljon........ tämä antaa täyden vapauden tehdä mitä haluaa... lits lät puolin ja toisin tuota ja tuota ja tuota ja sittenvielä tuota.... :D

Riikka kirjoitti...

Gesson päälle kannattaa kokeilla sellaisia suihkeita, jossa on hiukan "pitoa" - eli esim. Glimmer Mist Chalkboardit. Ja kyllä ne normimistitkin käy, kunhan ei laita isoa kerrosta kerralla. Olen myös huomannut, että Dylusionit, joissa on enemmän väriä kuin Glimmereissä, toimii gesson kanssa paremmin.

Hieno aukeama!

Jos et muuten ole jo käväissyt Julie Fei-Fanin "Stencil 101" kurssia (ilmainen) niin suosittelen, siinä oli myös yksi hyvä art journal -vinkki :)

AnniK kirjoitti...

Hienoja ovat. itse en ole kyseiseen tekniikkaan tutustunut vielä ollenkaan.

SannaS kirjoitti...

siis ihan törkeen magee....wauwauwau!!!!! =)

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä on hieno. t. Mervi

Anski kirjoitti...

Voi vitsit, näyttää ihanalle!