tiistai 30. lokakuuta 2012

Päpsyn konvehtilaatikko

Riihimäen tapaamisessa Päpsy teki upean laatikon, joka on suunniteltu Fazerin konvehtilaatikoiden mittoihin sopivaksi. Kaikki ihastuimme valtavasti hänen tekemäänsä "prototyyppiin" ja pyysimme häntä laittamaan blogiinsa "Päpsyn luomaa" ohjeet. Niiden mukaan olen tämän koekappaleen tehnyt.
Pari juttua aion muuttaa seuraavaa laatikkoa tehdessäni. Nimittäin boordileikkurilla en osaa tehdä reunuksia niin että kulmamitat osuisivat kohilleen, joten jouduin kulmat leikkaamaan pois, eikä se näytä kovin mukavalta.
Mutta innostuin kovasti tästä ohjeesta, se on loistava lahjaidea. Jos eivät konvehdit syystä tai toisesta sovi viemiseksi niin tähänhän voi pakata vaikka pitkiä kynttilöitä tai mitä tahansa.
Lämmin kiitos Päpsy ohjeesta!6 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

WAU!!! TOsi hieno. Ja nuo kulmat on minusta oikein kivat. Ja nuo kukat, oooh...

Päpsy kirjoitti...

Aivan ihana on sunkin rasiasi<3

Minullakin oli suuri vaikeus saada nuo reunat leikattua boordileikkurilla ja sempä vuoksi siinä on niin oudot millimitat.

Itse tein niin että sovitin tuon kannen paperin niin että laskin varta vasten leikkurini mittojen mukaan että muuten täysinäisillä mitoilla mutta sitten sinne juuri ennen kulmaa tuli tavallaan vaan puolikas kuvio kun mun leikkurissa ne on on kahden kimppana.

Anonyymi kirjoitti...

Voi Merkku miten kaunis. Tätä pitää testatta :).
T. Mervi

AnniK kirjoitti...

Superihana rasia! Täytyypä tuotakin jossain vaiheessa kokeilla.

Hilkka kirjoitti...

Mahtava on rasiasi:) Ja vallan ihanat nuo kukkaset...aah ;-DDD
Täytyy visiin mennä ostamaan namilaatikkokin että voi sovittaa jos tunaroi:))

SannaS kirjoitti...

UPEA tyylikäs laatikko!!!! mahtavat kukat!! =)