perjantai 11. lokakuuta 2013

Wild Orchid Crafts # 87

Kuten jotkut tietävätkin jo, meille on tullut uusi "vauva" eli 8 viikon ikäinen Labradorin noutaja.
Hänessä riittää työmaata, pissojen korjuuta, ruoan antamista ja ennenkaikkea jatkuvaa vahtimista sillä sen ikäiset koirat kun tuppaavat olemaan oikeita riiviöitä. Hampaat kiinni kaikessa.
Korttien teko on siis ihan ymmärrettävästi vielä jonkin aikaa jäähyllä. No, aina sitä jonkin kortin ehtii tehdä sillä aikaa kun pentu nukkuu.Tälä kortilla osallistun Wild Orchid Crafts #87 - haasteeseen

6 kommenttia:

Karita Vainio kirjoitti...

Ihana kortti :) Kaunis värimaailma :)

Ritva kirjoitti...

Onnea vaan 'perheenlisäyksen' johdosta, ja koita jaksaa! pitkä matka vielä edessä, oma puolitoistavuotias karkkarini Sade se vaan jaksaa paperiaskarrella, jos sattuu jäämään skräppitarvikkeita kuonon ulottuville kun lähden töihin... Kuonon ulottuville - on kaikki puolentoista metrin korkeudelle asti!

Sari ryytimaalla kirjoitti...

Onnea perheenlisäyksen johdosta Ü Koiravauva on kuten muutkin vauvat, vain silloin saa touhuta rauhassa kun se nukkuu :)
Ihanan kortin olet ennättänyt askarrella. Tykkään kovasti.
Tänään vihdoin tein sen. Otin käyttöön tammikuussa voittamani Inktenset. Parempi myöhään kuin ei silloinkaan ja hyvää kannattaa odottaa. Silmät ja hartiat kaipaavat nyt rentouttavaa jumppaa!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana kortti. Mukavaa viikonloppua sinulle.

Maissi kirjoitti...

Aivan ihana kortti niin romanttinen tyyliltään ja kaunis väreiltään :)

Pop's Cards kirjoitti...

Thank you for joining us at Wild Orchid Craft's this time Pops...