torstai 24. helmikuuta 2011

Mahtava tuote!

Nyt kaikki kipin kapin Lidl:iin hankkimaan tämmöinen LIIMANPOISTOKYNÄ. Kävin siellä tänään ja yhtenä päivän tarjouksista oli tällainen tuote. Suhtauduin hyvin skeptisesti sen tehoon mutta SE TOIMI KU JUNAN VESSA! (vai miten se sanonta nyt kuuluukaan).


Kaikkihan me tiedämme mitä esim EZ Mount-levyt (leimasinten taakse laitettava pehmuste) saavat saksissa aikaan! Mä olin pyhittänyt yhdet saksistani pelkästään Ez Mountin leikkaamiseen koska en saanut niistä millään pois sitä liimamössöä eikä niitä voinut siis muuhun enää käyttää.
Mutta silmät ymmyrkäisinä ihmettelin kun pyyhkäisin tällä ihmekynällä saksen teriä, niin kaikki liimamössö lähti pois ja nyt sakset ovat taas ku uudet.
Varmaan tämmöisiä myydän muuallakin mutta mä nyt satuin sen Lidl:istä löytämään.

3 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Mulla on käytössä Tim Holzin sakset ja laitan niihin ensin Fairyn astianpesuain. ennen leikkausta--ei tartu liimat kiinni. Sitten jos jotain on jäänyt putsaan ne Wurthin saBesto puhdistusspraylla---saa autokorjaamoista ainakin...ja on tosi hyvää, rätillä pyyhkäistä puhtaaks--tosin hiukka haisee mutta äkkiä haihtuu!! Kannattaa kokeilla:))
Iso pullo riittää loppuelämäks!

maiju kirjoitti...

Timpan sakset mullakin käytössä ja niissä ei tätä liimaongelmaa ole. Samoin mulla on toisetkin teflonpintaiset sakset...

Mutta kivalta tuotteelta kiinnostaa. Kiitos vinkistä. Laitan korvan taakse ja sitten kun näitä seuraavalla kerralla on, niin haen itselleni. Nyt ei ehdi enää ;)

Taija kirjoitti...

Itse painiskelin myös saman ongelman kanssa viime viikolla. Putsasin sakset kynsilakan poistoaineella.. ja hyvin toimi sekin!