perjantai 18. helmikuuta 2011

Terveisiä Tukholmasta!

Palasin eilen 2 vuorokauden risteilyltä Tukholmasta. Maijun hyviä ohjeita noudattaen kävin neljässä eri askartelukaupassa. Paras valikoima eri tuotteita oli yllättäen mielestäni Panduro Hobbyssä. Varsinkin runsas valikoima erilaisia ihania skräppäys/kortintekokartonkeja. Oli täys työ hillitä itseäni etten kahmisi niitä ylenmäärin kun budjetti ei sentään ollut rajaton :)
Vanhan kaupungin toisella puolella oli vielä pari muutakin kauppaa ja niistä ostin lisää papereita, skräppäys- ja korttiaskartelulehtiä, koristeita ym pientä tilpehööriä.
Mulla oli kyllä kamera mukana koko ajan kaupungillakin mutta olin niin intoa täynnä näiden kauppojen takia, että kuvaaminen unohtui!
Kuvan korvikkeeksi laitan tämän tänään tekemäni Lovely Hänglar Only #18- haastekortin.2 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Hienoa Merkku, että selvisit. Pitäisi tehdä tuo tietopaketti myös blogiin, niin sieltä olisi sitten kaikki ne kulkemisvinkit helppo käydä katsomassa. Mulla on kaikki kuvatkin otettu matkalta satama - metroasema, jotta niidenkin, jotka eivät ole Tukholmassa koskaan käyneet, olisi helpompi liikkua, ehkä mä jossain vaiheessa saisin puristettua ne ohjeet ;)

Nicolchen kirjoitti...

your card is beautiful...wonderful colors :0)))

Thanks for playing with us at lho ;0)

Hugs Nicole