torstai 7. huhtikuuta 2011

Läppäkortti numero 2

Stamp ARTic:n blogissa oli tänä aamuna tällainen hieman tavallisesta läppäkortista poikkeava malli. No sitähän tietysti piti minunkin kokeilla ja siinäpä sitten tämä päivä hurahtikin rattoisasti.
Tässä kuvassa näkyvät selvästi kahden päällekkäinliimatun korttipohjan "siivekkeet".


Tässä mallissa on vain siis yksi läppä.Vaaleanpunaiset kulmakoristeet on leikattu stanssilla. Päälle olen piirtänyt kimallekynällä.


Näitä monesta osasta koostuvia kortteja tehdessä pitää olla aikaa ja kärsivällisyyttä. Ja pienetkin mittavirheet kostautuvat helposti. Kaksipuoleisen teipin kanssa mulla on aina tällaisissa "rojekteissa" ongelmia. Kun niillä kiinnittää esim juuri tässä kortissa kaksi samankokoista kartonkia päällekkäin kaikkine "härpäkkeineen" niin väkisinkin meinaa mennä vinoon. Kun yläpäätä kohdistat alapää tarttuu väärästä kohdasta kiinni jne. Juu...tiedän tiedän, teippien suojamuovit voi irroittaa yksitellen sitä mukaa kun liimattavia kohteita kiinnittää toisiinsa. Olen kokeillut eikä sekään ollut ihan helppoa saada niitä irroitettua syvältä kartonkien välistä. Seurauksena oli myös kartonkien rypistyminen ym.
Mutta on näiden erikoiskorttien tekeminen silti antoisaa ja ainakin itse tykkään lopputuloksesta.

5 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Olet onnistunut upeasti, saanut aikaiseksi tavattoman kauniin lopputuloksen. Itsekkin aamulla juuri samaista ohjetta kävin kurkkimassa ja mieleni tekisi myös tätä kovasti yrittää :)

SannaS kirjoitti...

tosi kaunis tyylikäs kortti!! =)

Viipula kirjoitti...

Voi miten upea kortti!

Marika kirjoitti...

Upea korttia, tyylikäs!

Anitta kirjoitti...

Aivan upea luomus. olet todella käyttänyt aikaa. Tuo bpprdileikkurin leikkaus kuvio sopii aivan mielettömän hyvin tuon kuvan kanssa!