tiistai 19. huhtikuuta 2011

Midnight Madness challenge #100

Osallistun tällä kortilla Midnight Madness Sketch challenge -#100 -haasteeseen. Meniköhän tuo nyt oikein?


Tämä Inkadinkadon leimasin on mielestäni hurjan monipuolinen kun sitä voi käyttää vaikka hääonnitteluissa kun se on melkein kuin hääkimppu mutta siitä saa myös synttärionnittelun tai jopa surunvalittelukortin riippuen siitä mitä värejä käyttää ja mitä materiaaleja on ympärillä.
Nuo kukat olen leikannut sellaisella kahvaleikkurilla jossa lukee "paper shaper", en sitten tiedä onko se sen nimi. Leikkasin terälehdet irralleen ja värjäsin ne ja muotoilin niitä ja liimasin sitten yhteen vähän kuin kimpussa olevien liljojen muotoon. Keskellä olevat heteet tein myös leikkurilla ja leikkasin joka toisen hedevarren pois.
Alla olevat vihreä ja lila kartonki ovat Purppurataivaasta ostettuja "Color me" -papereita. Niistä saa äkkiä Distress Ink:llä väritettyä ihania papereita kortteihin ym.

Here's my attempt to the Midnight Madness Sketch Challenge #100

8 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Hurmaava, loistavasti toteutettu kokonaisuus:)

Riikka kirjoitti...

Komea kokonaisuus! Upeat kukat!

AN kirjoitti...

vau -tosi kaunis ja kukat sopii just tuohon kimppuun--niin kauniita kortteja teet--minusta on tainnut tulla sinun vakikävijä--monta vinkkiäkin ominut sinulta!! Kiitos! Tuo haaste on ihana kun ne laittaa niin ihania kommentteja :))

Guro kirjoitti...

Hi! What a wonderful card! I really like your take on the sketch, your ribbons are so elegant :-) Goregeous image too. Thank you so much for playing with us at the Midnight Madness Sketch Challenge. Hope we'll see you again soon.
Hugs Guro
MMSC DT

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunista! Aivan ihana päivän avaus!! isoäiti

SannaS kirjoitti...

voi että tää on kaunis!!! valtavan hurmaava kortti!! =)

Valerie kirjoitti...

This is so pretty! I love your elegant take on the sketch. Thank you for joining us at the Midnight Madness Sketch Challenge. I can't wait to see your next creation!
Valerie
Priscillastyles DT

Nana Connie kirjoitti...

Lovely card!