keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Timpan haitarikukkastanssi + Pääsiäiskori

Mulla on lojunut käyttämättömänä tämä Tim Holtz:n "haitarikukka"stanssi. Eilen näin jossain ulkomaisessa blogissa sillä tehdyn kukan ja innostuin oitis!!Stanssin kuvakansi näkyy taustalla. Näitä on muuten tosi kiva ja helppo tehdä! Ja vaan mielikuvitus on rajana mistä paperista/kartongista ne tekee ja miten tuon kiinnitysympyrän koristelee, vai koristeleeko ollenkaan! Ainut huono puoli on se, että A4- kokoinen väripaperi/kartonki ei ihan riitä pituussuunnassa. Iso keskiympyrä jää vajaaksi. Leikkasin noihin isoihin kukkiin sen ympyrän Fiskarsin kahvaleikkurilla.


Laitoin tuollaisen keskiympyrän kukan molemmille puolille, jotta kukka varmasti pysyy auki eikä kiepahda rullalle. Jos olis tarpeeksi intoa ja paperia :) kukkia voisi tehdä niin paljon, että ne voisi ripustaa langalla toisiinsa ja tehdä niistä vaikka mobileita. Ajattelin kesäksi tehdä sellaisen parvekkeelle.Löysin tuon korin ohjeen täältä. Se on tosi nopeatekoinen ja helppo!


Ja kuten kuvasta näkyy, siinä on myös nameja :) hih! (toistaiseksi)

4 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Kaunis kori ja ihania haitarikukkia! Kyllä kai se pääsiäinen sieltä pian tulee : )

AN kirjoitti...

oi kuinka ihana--minulla ei tuota stanssia olekkaan-ainakaan vielä--ihme kyllä ;))
hyvän näköisiä nameja--parempia nuo ovat kuin ne suklaiset--kokemusta --;))

Maisku kirjoitti...

Oi siehän olet ahkeroinut kaikkee:) Ihana kori:) Kauniita kortteja myöskin alempana :)

Hilkka kirjoitti...

Oi, ei miten ihania haitarkukkasii!!!
Upea tuo korikin...mulla jää nyt pääsiäisjutut väliin...taidan järjestellä tavaroita uudes asunnos kaappeihin---kunhan ne ensin tulee:)))On tää muutto hirveetä!!